Engineering

Wij zijn dé partner voor projecten op het gebied van software én hardware engineering. Dit kan zowel op projectbasis, waarbij we vanuit onze eigen vestiging werken, als op basis van regie op locatie.

Software engineering

Ons ervaren team van professionals ontwerpt aandrijf- en besturingsoplossingen op maat. Met behulp van Typical Manager leveren wij een meerwaarde als het gaat om reproduceerbaarheid en snelheid.

Wij excelleren onder andere in: PLC, HMI en SCADA-systemen van Rockwell Automation, Siemens en Mitsubishi, aandrijftechniek van Rockwell Automation, SEW en Bosch en Safety van Pilz.

Hardware engineering

Engineering vindt plaats op basis van de functionele en technische ontwerpeisen op alle gangbare CAD-platforms, zoals: E-Plan, AutoCAD en SEE-Electrical.

Wij zijn ondernemend, oplossingsgericht en flexibel. Ons motto is: voor alles is een oplossing! En wij staan klaar om die voor jou te realiseren. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Projecten

Benieuwd naar de projecten die wij al hebben uitgevoerd en de ervaring van onze klanten? Bekijk hier enkele projecten en volg ons op social media.

Naar Projecten