Onze toegevoegde waarde

Waarom kiezen onze klanten voor VerAutomation? Hieronder lichtten wij onze sterke kanten toe. Wat onderscheidt ons van onze concurrenten en vooral waarmee kunnen wij van toegevoegde waarde zijn als partner in jouw project.

Totaaloplossing

Ongeacht het project; besturingstechnisch, installatietechnisch of turn-key, wij hebben alles in huis om jou van A tot Z te ontzorgen. Machines, productielijnen of projectlocaties, wij draaien voor zowel eenvoudige als complexe nationale en internationale opdrachten onze hand niet om. Ons gedreven team van professionals met een schat aan kennis en kunde staat klaar om jouw project te realiseren: van ontwerp en bouw tot inbedrijfstelling en service.

Kijk voor een compleet overzicht van al onze diensten hier.

Schaalbaar & flexibel

Schaalbaarheid kan veel geld en tijd besparen voor ons en voor onze klanten. Wij werken daarom met dynamische projectteams en hebben onze werkplaats flexibel ingericht. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt ons personeel en hun expertise afstemmen op de verschillende fases van een project. Wij kunnen tijdens projecten vanuit onze eigen vestigingen werken of, indien gewenst, op locatie.

Procesautomatisering

Wij zijn specialist in de industriële procesautomatisering en investeren continu in de ontwikkeling van onze kennis en personeel. Ons ervaren team van professionals ontwerpt besturingsoplossingen op maat. Met behulp van Typical Manager leveren wij een meerwaarde als het gaat om reproduceerbaarheid en snelheid. Wij excelleren onder andere in: PLC, HMI en SCADA-systemen van Rockwell Automation, Siemens en Mitsubishi, aandrijftechniek van Rockwell Automation, SEW en Bosch en Safety van Pilz.

Aandrijftechniek

Wij zijn, als één van de weinigen, nog steeds in staat om op basis van een werktuigbouwkundig ontwerp de juiste aandrijflijn te bepalen. Denk hierbij aan berekeningen voor de keuze van de elektromotor, de benodigde reductor en de bijbehorende aansturing. Wij kunnen daardoor al in de engineersfase van een project ondersteunen om de juiste keuzes te maken. Wij hebben vele positioneringsprojecten succesvol afgerond, waarbij we machines hebben geprogrammeerd tot wel 25 assen!

Service & onderhoud

We begrijpen dat na de ingebruikname van een machine of installatie de wereld niet stopt. Onze elektrotechnische en besturingstechnische monteurs en software engineers staan daarom ook na ingebruikname voor jou klaar. Wij verzorgen, preventief en correctief onderhoud, voeren periodieke keuringen uit en zijn indien gewenst 24/7 bereikbaar voor het verhelpen van storingen. Uiteraard denken wij ook mee hoe storingen beperkt kunnen worden en stellen wij preventieve maatregelen voor. Zo hebben wij voor pompinstallaties een besturingsapplicatie ontwikkeld, die niet alleen duurzaam is, maar ook over smart- maintenance beschikt. Correctief onderhoud veranderd daardoor weer in preventief onderhoud.

Partners

Sinds 2019 zijn VerAutomation en Technisch Installatie Bureau (TIB) Verouden samengegaan. Daarmee hebben we onze kennis en ervaring gebundeld en zijn wij dé partner als het gaat om totaaloplossingen op het gebied van industriële automatisering, paneelbouw en installatietechniek. VerAutomation heeft daarnaast een samenwerking met Mechanical and Electrical Services Caribbean (MESC). Zij bieden totaaloplossingen en verlenen service aan bedrijven op Aruba, Bonaire en Curaçao. VerAutomation realiseert voor MESC de diverse paneelbouw en besturingstechnische werkzaamheden.

Wij zijn ondernemend, oplossingsgericht en flexibel. Ons motto is: voor alles is een oplossing! En wij staan klaar om die voor jou te realiseren. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.