Over ons

VerAutomation is dé partner voor projecten op het gebied van industriële automatisering, paneelbouw en installatietechniek. Theo Verouden richtte in 1996 de eenmanszaak VerAutomation op. Inmiddels realiseren wij met ons gedreven team van professionals complexe projecten op de nationale en internationale markt, van ontwerp en bouw tot inbedrijfstelling en service.

Missie | VerAutomation wil, door continu met een flexibel, klantgericht en deskundig team naar de markt te kijken, elk project tot een goed einde brengen.

Visie | VerAutomation stelt zichzelf als doel om oplossingsgericht en met oog voor kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu, maar ook binnen de gestelde normen en richtlijnen, de klant het optimale te leveren. In de overtuiging daarmee samen met de klant de beste uitgangspositie te verwerven voor in de toekomst.

Samen sterk

Student, starter of ervaren medewerker, van jong tot oud, bij VerAutomation is er plaats voor iedereen met de juiste instelling. Kennis en kunde zijn van groot belang, maar enthousiasme en de wil om te leren mag zeker niet ontbreken. Onze collega’s vormen een hecht team binnen een organisatie waar de communicatielijnen kort en bondig zijn.

Inspanning & ontspanning

Wij geven onze medewerkers eigen verantwoordelijkheden en stimuleren ze om actief mee te denken en open te communiceren. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen met plezier naar het werk gaat. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezamenlijke ontspanning. We zijn een bedrijf dat midden in de Brabantse Kempen ligt en de bourgondische insteek is voelbaar.

Wij zijn ondernemend, oplossingsgericht en flexibel. Ons motto is: voor alles is een oplossing! En wij staan klaar om die voor jou te realiseren.