Onze kernwaarden

Wij zijn ondernemend, oplossingsgericht en flexibel. Ons motto is: voor alles is een oplossing! En wij staan klaar om die voor jou te realiseren.

Ondernemend | Ondernemende mensen stellen zich verantwoordelijk op. Ze zien waar er behoefte aan is, wat beter kan en handelen daarnaar. Dat is precies wat wij bij VerAutomation als vanzelfsprekend beschouwen in de markt waarin wij opereren. Wij geven onze medewerkers eigen verantwoordelijkheden, beslissingsbevoegdheden en stimuleren ze om actief mee te denken en open te communiceren.

Oplossingsgericht | Ons motto is niet voor niets: voor alles is een oplossing! Wij denken altijd in mogelijkheden: wat gaat er wel en wat gaat er niet goed, wat zijn de belemmeringen en wat is er wel mogelijk? Ons ervaren team van professionals beschikt over de kennis en kunde die nodig zijn om tot de beste oplossing te komen.

Klantgericht & flexibel | Wij hebben aandacht voor onze klant en haar behoeften. Wij geloven in open communicatie onder ons personeel én richting onze klant. Wij houden ons aan ons woord en komen altijd onze verplichtingen na. Om de flexibiliteit te kunnen bieden waar onze klanten behoefte aan hebben, werken wij met dynamische projectteams en hebben wij onze werkplaats flexibel ingericht.

Bij VerAutomation streven wij ernaar om onze kernwaarden iedere dag weer te waarborgen.