Installatietechniek

Installatietechniek

Duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke onderwerpen, als het gaat om het milieu, maar als bedrijf ook als het gaat om kosten en baten. In deze tijd van snelle technologische ontwikkelingen is het daarnaast ook belangrijk dat jouw installaties up-to-date zijn en gereed voor de toekomst. Wij helpen jou graag met duurzame, energiezuinige en kostenbesparende oplossingen. Klaar voor de toekomst!

Installaties

Renovatie of juist nieuwbouw? Er zijn altijd mogelijkheden om te optimaliseren. Dat kan met een eenvoudige kleine aanpassing, zoals ledverlichting, het plaatsen van zonnepanelen op het dak tot het compleet energieneutraal maken van jouw gehele pand. Goed voor het milieu en de investering is meestal al in enkele jaren terugverdiend.

Naast energiezuinige oplossingen kunnen wij je ook van dienst zijn voor het aanleggen van inbraak-, brand- en ontruimingsinstallaties, datanetwerken en camerabewaking.

Montage

Wij realiseren de volledige machinebekabeling, gebouw gebonden installaties en de terreinbekabeling voor jouw project. Daarnaast verzorgen wij ook het monteren, coderen en IO-testen van de veldcomponenten.

Wij hebben met onze industriële en installatietechnische monteurs alles in huis om jouw project, nationaal en internationaal, te ondersteunen. Enkele van onze projectlocaties: Curaçao, Bonaire, Mexico, USA, China, Australië, Nigeria, Duitsland, Groot-Brittannië en België.

Op zoek naar duurzame, energiezuinige en kostenbesparende oplossingen? Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek.

Projecten

Benieuwd naar de projecten die wij al hebben uitgevoerd en de ervaring van onze klanten? Bekijk hier enkele projecten en volg ons op social media.

Naar Projecten