Installatie en montage

Installatie

VerAutomation helpt u graag met een goede, kostenbesparende oplossing of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw van bedrijven of instellingen. Dit kan eenvoudig met een kleine aanpassing, maar ook met duurzame energiezuinige oplossingen zoals led-verlichting en het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Meestal is de investering in enkele jaren terugverdiend en u bespaart het milieu. Vraag ons gerust om te kijken of we uw pand energieneutraal krijgen!

Naast energiezuinige oplossingen kunt u ons ook benaderen voor het aanleggen van inbraak-, brand-, ontruimingsinstallaties, datanetwerken en camerabewaking.

Met de samengang van VerAutomation en TIB Verouden is ruim 50 jaar ervaring bewaard gebleven, maar staan we ook klaar voor de toekomst.

Montage

VerAutomation heeft met zijn industriële en installatietechnische monteurs alles in huis om uw project nationaal en internationaal te ondersteunen.

Wij zijn in staat om de volledige machinebekabeling, gebouw gebonden installaties en de terreinbekabeling te realiseren. Ook het monteren, coderen en IO-testen van de veldcomponenten valt binnen de scope van werkzaamheden waarmee we u kunnen ondersteunen.

Enkele projectlocaties waar we afgelopen jaren zijn geweest zijn onder andere Curaçao, Bonaire, Mexico, USA, China, Australië, Nigeria, Duitsland, België en de UK.

Projecten

Bekijk hier enkele projecten

Klik hier