Onze kernwaardes

VerAutomation hanteert de volgende kernwaardes; ondernemend, oplossingsgericht, klantgericht en veiligheid.

Ondernemend zijn is voor VerAutomation vanzelfsprekend vanwege de markt waarin wij opereren. Onze medewerkers kennen de speerpunten van ons bedrijf en spelen een actieve rol in het keuzeproces. VerAutomation streeft ernaar om beslissingsbevoegdheden en verantwoordelijkheden zo dicht mogelijk bij de medewerker te leggen en mee te laten meedenken in termen van oplossingen.

Oplossingsgerichtheid is voor VerAutomation een vanzelfsprekendheid en daar hechten wij een grote waarde aan. We beschikken over brede technologische kennis en zijn merkonafhankelijk. VerAutomation biedt dan ook een breed pallet aan producten en diensten aan.

Klantgerichtheid heeft veel te maken met flexibel zijn, maar ook het meedenken met de behoeftes van de klant. Flexibel zijn is voor VerAutomation mogelijk vanwege een relatief kleine organisatie met een vrij platte organisatiestructuur. VerAutomation komt altijd zijn verplichtingen na. Niet alleen jegens de opdrachtgever maar ook jegens de leverancier. Wij geloven in een open communicatie structuur die de flexibiliteit van onze werknemers vergroot en het plezier op de werkvloer versterkt.

Veiligheid in de industrie is vanzelfsprekend. Als VerAutomation “on site” is voor een inbedrijfstelling dan wordt dit zorgvuldig met de opdrachtgever gepland om misverstanden en onveilige situaties te voorkomen. VerAutomation beschikt over de juiste certificaten om in de USA en Canada te mogen leveren. Verder zijn uiteraard alle werknemers in het bezit van een “VCA” certificaat.

VerAutomation streeft ernaar om deze kernwaardes iedere dag weer te waarborgen.