VerAutomation & Technisch Installatie Buro Verouden bundelen krachten

Woensdag 17 juli 2019

De twee Middelbeerse bedrijven, VerAutomation & TIB Verouden, bundelen vanaf afgelopen zomer hun krachten en gaan samen verder onder de naam VerAutomation. Hiermee spelen de twee bedrijven in op de marktontwikkeling waarin dienstverlening, ervaring, kennis en digitalisering steeds belangrijker worden. De bedrijven deden al veel projecten samen en hadden hierdoor overlappende werkzaamheden.

Met de samenvoeging ontstaat er een bedrijf met totaal 70 medewerkers waarbij er een installatie-afdeling wordt toegevoegd aan de huidige werkzaamheden van VerAutomation.

Naast ondersteunende werkzaamheden voor de andere afdelingen zal de installatie afdeling voornamelijk actief zijn als totaalpartner voor elektrotechnische oplossingen voor zowel nieuwbouw, verbouw, onderhoud- en service voor bedrijven en (semi-) overheid.

De samenwerking zal een nog steviger fundament onder de totale organisatie leggen waardoor voor de toekomst de medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en doorgroeien om zodoende op een hoger niveau te kunnen komen. Ook voor stagiaires, BBL-leerlingen of afstudeeropdrachten zijn er volop vacatures beschikbaar.

Beide directeuren (VerAutomation & TIB Verouden) en broers Verouden hebben in goed onderling overleg besloten dat René zich terugtrekt als directeur. Rene zal als bedrijfsleider de installatie projecten aansturen. Theo zal algemeen directeur blijven van VerAutomation.

U kent ons van de goede kwaliteit en service, dat blijft zo. Ook na het samengaan blijven de lijnen kort en kunt u ons makkelijk bereiken, de bedrijven blijven op dezelfde locatie.