Over ons

Zoals we op de Home-pagina al aangeven, we zijn al meer dan 20 jaar actief in de industriële automatisering in de breedste zin van het woord. Ontstaan als eenmanszaak en uitgegroeid tot een hecht team van medewerkers.

Vooral het hebben van een hecht team van collega’s die elke ochtend met veel plezier naar het werk kunnen gaan is heel belangrijk voor onze directeur Theo Verouden. We hebben een platte organisatie, daardoor zijn de lijnen kort en bondig. Iedereen weet wat er van hem/haar verlangt wordt en voor welke uitdagingen we de komende tijd staan. Hard werken en mooie projecten opleveren, dat maakt het leuk werken bij ons.

Maar niet alleen de mooie projecten maakt het werken plezierig bij ons, ook de gezamenlijke ontspanning na goed werken komt de onderlinge sfeer ten goede. We zijn een bedrijf dat midden in de Kempen ligt en de Bourgondische insteek is voelbaar. Met regelmaat gaan we gezamenlijk een hapje eten, maar ook worden er activiteiten georganiseerd zoals een sportieve dag waarin er van diverse soorten sporten ‘geproefd’ kon worden.