VerAutomation bestaat 25 jaar!

Maandag 8 maart 2021

VerAutomation bestaat 25 jaar! Wat in 1996 als eenmanszaak begon op het zolderkamertje van Theo Verouden in Middelbeers, is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote totaalleverancier in de industriële besturings- en installatietechniek. Na een tussenstop in Oirschot maar tegenwoordig vanuit Middelbeers en Andelst, werken er op dit moment 85 mensen bij VerAutomation. Onder de bezielende leiding van Theo Verouden, pakt dit super gemotiveerde en loyale VerAutomation team elke dag weer de projecten enthousiast aan. Kwaliteit en flexibiliteit in combinatie met de daaraan gekoppelde, typisch Brabantse, instelling van “doe maar gewoon dan doe je gek genoeg”, zijn daarbij onze uitgangspunten.

Het management en het personeel van VerAutomation, zijn ongelofelijk trots dat we deze mijlpaal hebben bereikt. We hadden ons jubileum samen met onze relaties graag groots willen vieren maar dat zit er nú helaas nog niet in gezien de omstandigheden. Toch is het uiteraard nooit een optie geweest om ons jubileum ongemerkt voorbij te laten gaan! Ons bedrijfsmotto is niet voor niets: “𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗮𝗹𝗹𝗲𝘀 𝗶𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴!“

Via deze weg en op deze toch wel ludieke wijze (zie film) willen we namens het hele VerAutomation team, onze relaties in zijn algemeenheid, maar onze klanten in het bijzonder, heel erg hartelijk bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen dat jullie de afgelopen 25 jaar in VerAutomation hebben gehad. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest!!

Tevens wil het personeel van VerAutomation, Theo als grondlegger van VerAutomation, daarnaast nog persoonlijk bedanken en feliciteren met het bereiken van dit fantastische jubileum. Dat er nog maar vele jaren bij mogen komen!

𝗛𝗲𝘁 𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁 𝗵𝗼𝘂𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝘁𝗲𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗻𝘂 𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗱𝗶𝗴𝗶𝘁𝗮𝗹𝗲 𝘄𝗶𝗷𝘇𝗲.

𝗩𝗲𝗲𝗹 𝗸𝗶𝗷𝗸𝗽𝗹𝗲𝘇𝗶𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗻𝗼𝗴𝗺𝗮𝗮𝗹𝘀 𝗯𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝘁, 𝗯𝗹𝗶𝗷𝗳 𝗴𝗲𝘇𝗼𝗻𝗱 𝗲𝗻 𝘁𝗼𝘁 𝘀𝗻𝗲𝗹!

𝙃𝙚𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙖𝙜𝙚𝙢𝙚𝙣𝙩 𝙚𝙣 𝙥𝙚𝙧𝙨𝙤𝙣𝙚𝙚𝙡 𝙫𝙖𝙣 𝙑𝙚𝙧𝘼𝙪𝙩𝙤𝙢𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣

VerAutomation bestaat 25 jaar!