Scherp zijn en inspringen op onverwachte situaties

Donderdag 23 februari 2023

Arnoux de Wet is CAD-engineer bij VerAutomation en ook hij zoekt een collega. Graag legt hij uit wat er van de functie verwacht wordt en wat maakt dat deze zo interessant is.

“De engineers bij VerAutomation werken met Eplan software om elektrosystemen en controlepanelen te ontwerpen en onderhouden. Het is de taak van de engineers om ervoor te zorgen dat elektriciteitssystemen veilig en efficiënt ontworpen en uitgevoerd worden en dat ze matchen met de bestaande industriële besturingen en regels. De engineers moeten altijd scherp zijn en inspringen bij onverwachte situaties die kunnen ontstaan tijdens het implementeren van de systemen. Erg uitdagend en afwisselend werk dus.

In ons werk gaan we voor het hoogst haalbare resultaat voor onze klanten. We werken daar elke dag hard aan en het is prachtig om te zien dat we het telkens weer lukt aan de hoge verwachtingen van onze klanten tegemoet te kunnen komen.

Bij VerAutomation vind ik balans tussen mijn loopbaan en mijn privéleven met de verplichtingen die daarbij komen kijken. Ik kan alleen maar enthousiast zijn over de kansen die ik krijg en de sfeer binnen het bedrijf die maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Klik hier voor de volledige vacature

Arnoux de Wet