Ons beleid t.a.v. het Coronavirus

Maandag 16 maart 2020

Beste klanten en toeleveranciers, dat het Coronavirus de realiteit van de dag geworden is, behoeft geen toelichting. Zonder uitzondering ervaart de gehele samenleving de consequenties.

We moeten in deze tijd op elkaar letten en elkaar de hand reiken. Daar waar mogelijk zullen wij alle kansen aangrijpen om ons volledig servicepakket te blijven verlenen. Wij hebben dan ook alle benodigde maatregelen voor een gezonde werkomgeving genomen en opereren conform de richtlijnen en verplichtingen zoals uitgebreid gecommuniceerd door onze Regering en het RIVM.

Het gaat voor iedereen een complexe tijd worden, of u nu klant bent, een toeleverancier, ZZP’er en/of medewerker. Adequaat en creatief binnen alle gestelde veiligheidsmarges opereren, dat is wat u van ons kunt verwachten.

Echter uw en onze gezondheid staat voorop, laat daar geen misverstanden over bestaan!

Een van de maatregelen die wij per direct nemen is, dat wij tot nadere berichtgeving geen acquisitie bezoeken meer gaan afleggen bij klanten, en ook geen acquisitie bezoek meer ontvangen.

Alle overige direct project gerelateerde activiteiten zoals projectoverleg, inbedrijfstellingen en montagewerkzaamheden zullen wij op verzoek van onze klanten uit blijven voeren. Wel met inachtneming van de gezondheid van ons personeel en/of personen die in naam van VerAutomation werk verrichten. Mocht hun gezondheid niet gegarandeerd kunnen worden, dan treden wij met u in overleg om een passende oplossing te vinden.

Werkzaamheden binnen het bedrijf van VerAutomation vinden daar waar mogelijk doorgang, en worden continue gemonitord en daar waar nodig direct bijgesteld.

Wij zijn ons zeer bewust van de verantwoordelijkheid voor de veiligheid en gezondheid van ons personeel, en dat staat voor ons dan ook op de eerste plaats. Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM.

Laten we gezamenlijk hopen op een voorspoedig herstel van het Coronavirus de normale situatie.

Met vr. groet, VerAutomation BV