Aantrekkelijk werk in een dynamische omgeving

Donderdag 23 februari 2023

Marco Vos is nu bijna een jaar in dienst bij VerAutomation en dat bevalt hem uitstekend. Hij zoekt een collega logistiek medewerker. Hij praat zijn nieuwe collega graag alvast bij over de sfeer binnen het bedrijf en de inhoud van de functie.

Functie

“Wat kan ik zeggen over de functie?”, vraagt Marco zich hardop af. “De vacature is eigenlijk duidelijk genoeg; wat daarin staat, vragen we en bieden we. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Voldoe je aan de functie-eisen en zie je het zitten om bij ons te komen werken, dan is het echt de moeite waard om een mail te sturen. Het is een gevarieerde functie waarbij je deels zelfstandig werkt, waar je verantwoordelijk voor je eigen stukje bent, maar waarin het team toch heel centraal staat.”

Sfeer

Over de sfeer binnen het bedrijf kan Marco ook kort zijn: “Die is goed. Van oudsher is VerAutomation een familiebedrijf en die sfeer hangt er nog altijd. Nee, we zijn niet allemaal familie van elkaar maar gaan wel familiair met elkaar om. We denken hier niet in rangen, maar zien ieders talent en dat maakt het zo’n mooi bedrijf.”

Dynamiek

VerAutomation is contant in beweging. “Het is echt een dynamisch bedrijf”, vindt Marco. “We zijn nu net bezig met de implementatie van een nieuw systeem. Dat pakken we met z’n allen op. De één snapt de uitleg soms iets sneller dan de ander en dan leren we het elkaar. Het nieuwe systeem biedt meer structuur, waardoor het werk vlotter en efficiënter wordt. Zo wordt er altijd gedacht bij dit bedrijf: hoe maken of houden we het werk aantrekkelijk?”

Aanvulling

Marco leest nog een keer door de vacature. “Weet je wat ik nog zou willen aanvullen? Dat een rijbewijs B-E toch echt wel superhandig is, als je een keer met de aanhanger op pad moet. En voor wat betreft het team: als je betrokken en sociaal bent, pas je zeker bij de collega’s.”

Staat bovenstaande je aan en wil je graag samenwerken met Marco? Reageer dan op de vacature, dan ben jij misschien binnenkort degene die ervoor zorgt dat de medewerkers van VerAutomation op tijd hun spullen uit het magazijn hebben, om hun werk te kunnen doen.

Marco Vos