MBO STAGE; BERDIJFSMANAGEMENT, INKOOPPROCES

VerAutomation B.V. is een bedrijf dat in de afgelopen 20 jaar is uitgegroeid tot een specialist in industriële procesautomatisering en PLC netwerken. Het hoofdkantoor van VerAutomation is gevestigd in Middelbeers en heeft daarnaast ook nog een vestiging in Doetinchem. Een 40-tal specialisten, onder andere software application engineers, ontwerpen en programmeren voor diverse klanten wereldwijd besturingssoftware en nemen deze in bedrijf. Onze specialisten die de panelen bouwen, hardware- en mechatronica engineers zorgen ervoor dat VerAutomation B.V. projecten turn-key kan aanbieden. VerAutomation B.V. werkt sterk nationaal en internationaal.

Stage omschrijving

Binnen onze organisatie zijn wij voortdurend op zoek naar verbetering van de bedrijfsvoering. In een omgeving die steeds sneller verandert, is het belangrijk om de kosten en baten van onze organisatie continu aan te scherpen. Als stagiair, onderzoek jij het huidige inkoopproces en hoe deze in de toekomst uitgevoerd dient te worden. Wie zijn onze leveranciers? Wat zijn de huidige kosten? Hoe loopt het proces? Zijn er potentiele andere interessante leveranciers?

Graag ontvangen wij een overzicht waar en hoe wij momenteel onze materialen inkopen en of we de inkoop kunnen vergemakkelijken/ kunnen aanscherpen, evt. door samenwerking met een groothandel te België of Duitsland. Het einddoel van je stage is een inkoopadvies schrijven, alsmede de uitvoering en implementatie hiervan.

We zoeken een stagiair die voldoet aan de geldende kwaliteitsnormen.

Werkzaamheden

  • Huidige inkoopprocessen inzichtelijk maken voor onze interne organisatie
  • Kosten- batenanalyse
  • Je formuleert en adviseert voor het verbeteren van het inkoopproces en zorgt voor de (gedeeltelijke) implementatie hiervan

Wat vragen wij?

  • Minimaal MBO opleiding, met voorkeur richting bedrijfsmanagement
  • Communicatief vaardig
  • Belangrijk is een ondernemende, positieve persoonlijkheid

Wat bieden wij?

  • Meeloopstage, ± 40 uur per week
  • Standplaats, te Middelbeers
  • Een maandelijkse stagevergoeding
  • Wij vergoeden reiskosten

Geïnteresseerd?
Indien je geïnteresseerd bent in deze stage kun je een sollicitatiebrief met curriculum vitae sturen naar Barbara van der Schoot en/of Ellen Roest, naar het e-mailadres: vacatures@verautomation.com. Voor meer informatie over de opdracht kun je e-mailen naar Barbara van der Schoot of telefonisch contact opnemen met het centrale telefoonnummer: 088-33 677 60. Bekijk ook eens onze website of facebookpagina, hier vind je nog meer informatie over ons: www.verautomation.com / www.facebook.com/verautomation/