Paneelbouw UL-CSA

VerAutomation is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van besturingspanelen voor de Amerikaanse en Canadese markt. VerAutomation staat als expert voor paneelbouw UL CSA certificering graag voor u klaar.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van UL CSA schakel-bedienings en- besturingspanelen. Met onze deskundige en gemotiveerde medewerkers en een modern machinepark staan wij graag voor u klaar bij alle vraagstukken rondom paneelbouw UL. VerAutomation beschikt over jarenlange ervaring in het ontwerpen en de engineering van maatwerk aandrijf- en besturingsoplossingen conform UL508A.

In onze moderne paneelbouw afdeling worden de besturing kasten volgens de UL508A cUls of CSA normering gebouwd, getest en gecertificeerd. Machinebekabeling kunnen we voor u uitvoeren bij u op locatie of in onze eigen werkplaats. Het aansluiten van de veldbekabeling met behulp van conduits behoort ook tot de mogelijkheden.

Rockwell software

VerAutomation beschikt over jarenlange ervaring in het ontwerpen en de engineering van maatwerk aandrijf- en besturingsoplossingen met Rockwell software. Wij ontwikkelen volgens zelf ontwikkelde of aangeleverde klantspecificaties en zijn thuis in alle gangbare software en hardware platforms voor aandrijf- en besturingstechnische installaties. Denk aan PLC- en PC-besturingen en servosystemen, evenals voorzieningen om besturingen in netwerken te koppelen.

De montage en ingebruikname van industriële besturingsinstallaties zijn cruciale onderdelen van onze activiteiten. Wij bieden een wereldwijde ondersteuning op het gebied van service en onderhoud. Dit kan remote of desgewenst levert VerAutomation ondersteuning op locatie. Evenals trainingen en instructies van de geleverde productielijnen kunnen door VerAutomation verzorgd worden.