Specialisme

Projectondersteuning
Omdat we heel goed begrijpen dat het in verschillende fases van het project handig is om op te schalen met capaciteit of als er geen tijd te verspillen is aan eenmalig uitzoekwerk, stellen we onze engineers en monteurs in overleg beschikbaar om uw project te versterken en onze kennis te delen.
Dit kan bij u op (project)locatie of bij ons in huis.

Schaalbaar
Door het toepassen van dynamische teams en de werkplaats ook zo in te richten zijn we in alle lagen van de organisatie in staat om op basis van projectvraag schaalbaar te werken. Hierdoor zit de juiste kennis en vaardigheden in het project en kunnen we van klein tot groot produceren, zonder dat dit grootte impact heeft op de organisatie.

Procesautomatisering
VerAutomation is vanaf het begin tot nu een specialist in de industriële procesautomatisering. Maar extra aandacht gaat uit naar onze weeg- en doseerprojecten waarbij wij veel ervaring hebben met weegversterkers van diverse fabrikanten en onze positioneringsprojecten, waarbij we machines programmeren tot wel 25 assen.

Aandrijftechniek
Als een van weinigen zijn we als automatiseerder nog steeds in staat om op basis van werktuigbouwkundige uitgangspunten de juiste aandrijflijn te bepalen van motorkeuze, reductor tot elektrische aandrijving. Hiervoor bent u vroeg in het ontwerptraject deelgenoot en kunnen wij met u een project echt samen realiseren.

Inspectie, onderhoud en service
Tijden veranderen. Van preventief naar correctief en de laatste jaren zien we een trend naar meer adaptief onderhoud. Wij spelen hierop in door uw assetmanagementsysteem te voorzien van data uit inspecties en het aanbrengen van meetpunten. Op deze wijze kunnen we de degeneratiesnelheid voorspellen en hierop het onderhoud aanpassen. Mocht onverhoopt er zich een probleem voordoen, dan staat ons serviceteam klaar om u op locatie of op afstand te ondersteunen.

Totaalpartner
Met het samengaan van VerAutomation en TIB Verouden in augustus 2019 zijn twee bedrijven één geworden en is tezamen 75 jaar ervaring ontstaan in de industriële automatisering en installatietechniek. U kunt nu uw complete locatie door ons laten ontwerpen, installeren en onderhouden. Of het nu gaat om energiedistributie, verduurzaming, beveiliging, datacommunicatie of onderhoud, u kunt bij één expert terecht voor het hart van uw bedrijf.

Partnerschappen
VerAutomation heeft in het Caribisch gebied een innige samenwerking met MESC. MESC staat voor Mechanical and Electrical Services Caribbean. Zij bieden totaaloplossingen en verlenen service aan bedrijven op Aruba, Bonaire en Curaçao. VerAutomation realiseert voor MESC de diverse paneelbouw en besturingstechnische werkzaamheden.