1996- tot nu

1996

In 1996 startte Theo Verouden zijn onderneming VerAutomation op zijn zolderkamer van het ouderlijke huis.

Door de snelle positieve ontwikkelingen werd de eerste medewerker aangenomen en diende VerAutomation te verhuizen.

2001

Na een periode van vijf jaar is VerAutomation te groot voor de locatie waar het is gevestigd en zet een grote stap. Het bedrijf is in een korte tijd uitgegroeid tot een van de grote spelers binnen de Oirschotse industrie, dus een logische stap volgt. Het bedrijventerrein de Scheper  waar de diverse industriële spelers van Oirschot zitten gevestigd, is ontwikkeld in de midden jaren negentig en trekt de aandacht.

VerAutomation neemt de volgende stap en sluit zich aan bij de industriële collega’s. Het verhuisd naar het mooie industrieterrein de Scheper, te Oirschot.

2009

VerAutomation blijft zich ontwikkelen en groeit alsmaar door. Doordat VerAutomation internationaal gaat en op grote schaal gaat samenwerken met de Antillen, opent het bedrijf hier ook een vestiging.

Door diverse grote terugkerende projecten is dit een logische stap en maakt het de uit te voeren werkzaamheden en communicatie met de opdrachtgevers een stuk interessanter.

2013

VerAutomation blijft groeien en hierdoor zich ook uitbreiden. Door de ontwikkelingen die zich nationaal voordoen is het zaak om uit te breiden. Het openen van een derde vestiging op een strategische plek in Nederland om zo de klanten beter te bedienen. VerAutomation opent haar deuren te Doetichem.

2014

Na enkele jaren wordt ook het pand aan het industrieterrein ´De Scheper´ te klein. Hierdoor verhuist VerAutomation terug naar de plaats waar het is ontstaan. Aan het bedrijventerrein ´Steenfort´ te Middelbeers, leent zich een pand waar alle medewerkers onder één dak kunnen opereren. Van de grafische tekenaars tot de uitgebreide werkplaats en de software ontwikkelaars tot de administratie, alles bij elkaar onder één dak. Met het oog op de toekomst is het een geweldig pand met diverse uitbreidingsmogelijkheden.

VerAutomation kan er weer een paar jaar tegenaan.

2016

En zo zijn we 20 jaar verder. Vol trots viert VerAutomation in 2016 haar twintigste verjaardag. Van het starten op een zolder kamer naar een ruime vestiging op het industrieterrein ´Steenfort` te Middelbeers. Gegroeid tot een grote speler op de nationale en  internationale markt van de Industriële Automatisering, en VerAutomation staat nog lang niet stil.

De volgende uitbreidingen zijn alweer in volle gang en zullen op zeer korte termijn plaatsvinden.