Montage en installatie

Montage
VerAutomation heeft met zijn industriële en installatietechnische monteurs alles in huis om uw project nationaal en internationaal te ondersteunen.
Wij zijn in staat om voor de volledige machinebekabeling, gebouw gebonden installaties en de terreinbekabeling te realiseren. Ook het monteren, coderen in IO-testen van de veldcomponenten valt binnen de scope van werkzaamheden waarmee we u kunnen ondersteunen.

Enkele projectlocaties waar we afgelopen jaren zijn geweest zijn onder andere Curaçao, Bonaire, Mexico, USA, China, Australië, Nigeria, Duitsland, België en de UK.

Installatie
VerAutomation helpt u graag met een goede, kostenbesparende oplossing of het nu gaat om een renovatie of nieuwbouw van bedrijven of instellingen. Dit kan eenvoudig met een kleine aanpassing, maar ook met duurzame energiezuinige oplossingen zoals led-verlichting en het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Meestal is de investering in enkele jaren terugverdiend en u bespaart het milieu. Vraag ons gerust om te kijken of we uw pand energieneutraal krijgen!

Naast energiezuinige oplossingen kunt u ons ook benaderen voor het aanleggen van inbraak-, brand-, ontruimingsinstallaties, datanetwerken en camerabewaking.

Met de samengang van VerAutomation en TIB Verouden is ruim 50 jaar ervaring bewaard gebleven, maar staan we ook klaar voor de toekomst.

Projecten

Klik hier voor enkele projecten van ‘Montage en installatie’

Klik hier