Onze specialisme

Projectondersteuning, schaalbaar, procesautomatisering, aandrijftechniek, inspectie, onderhoud en service, totaalpartner en partnerschappen zijn het specialisme van VerAutomation

Projectondersteuning
Planning technisch kan het gewenst zijn om op te schalen in verschillende fases van een project. Ook daarvoor stellen we onze engineers en monteurs beschikbaar om uw project te versterken en onze kennis te delen. Onze ondersteuning kan bij u op (project)locatie of op een van onze bedrijfslocaties.

Schaalbaar
Door het toepassen van dynamische projectteams en de werkplaats ook zo in te plannen, zijn we als organisatie in staat om op basis van een project snel aan de vraag te voldoen en schaalbaar te werken. Hierdoor kunnen wij de juiste kennis en vaardigheden op de juiste plaats in het project toepassen. Daardoor kunnen we flexibel van klein tot groot produceren zonder dat dit een grote impact heeft op onze organisatie.

Procesautomatisering
VerAutomation is vanaf de start van het bedrijf een specialist in de industriële procesautomatisering, en dat is ook wat wij in de toekomst voor u zullen zijn. We hebben specifieke kennis en ervaring opgebouwd bij onze weeg- en doseerprojectendoor gebruik te maken van weegversterkers van de toonaangevende fabrikanten. Het specialisme van VerAutomation

Aandrijftechniek
Als een van weinigen zijn we als automatiseerder nog steeds in staat om op basis van een werktuigbouwkundige ontwerp de juiste aandrijflijn te bepalen. Dan moet u denken aan berekeningen voor de keuze van de elektromotor, een benodigde reductor en natuurlijk de bijbehorende aansturing. Wij kunnen u dus in de engineeringsfase van het project al ondersteunen om de juiste keuzes te maken. Bij onze vele machinebesturingen hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met positioneringsprojecten waarbij we machines programmeren tot wel 25 assen!

Inspectie, onderhoud en service
De markt veranderd. Een bekend feit is dat er ook steeds minder technisch geschoold personeel beschikbaar is. Onderhoud heeft zich daardoor in veel gevallen verplaatst van preventief naar correctief onderhoud. Ook constateren we de laatste jaren een trend naar meer adaptief onderhoud.

Daarnaast hebben wij voor pompinstallaties een besturingsapplicatie ontwikkeld, die niet alleen duurzaam is, maar dit met smart-maintenance combineert. Correctief onderhoud veranderd daardoor weer in preventief onderhoud.

VerAutomation heeft ook een 24/7 serviceteam klaar staan, om u op locatie of op afstand te ondersteunen.

Totaalpartner
Met het samengaan van VerAutomation en TIB Verouden in augustus 2019 zijn twee bedrijven één geworden. Nu heeft u 1 vertrouwd adres voor werkzaamheden en leveringen in de industriële automatisering en installatietechniek. U kunt nu uw complete elektrotechnische en automatisering technische installaties door ons laten ontwerpen, installeren en onderhouden.

Ook voor onze expertise op het gebied van verduurzaming, beveiliging en datacommunicatie kunt u bij ons terecht. Het hart van uw bedrijf is bij ons in zeer goede gekwalificeerde handen.

Partnerschappen
VerAutomation heeft in het Caribisch gebied een innige samenwerking met MESC. MESC staat voor Mechanical and Electrical Services Caribbean. Zij bieden totaaloplossingen en verlenen service aan bedrijven op Aruba, Bonaire en Curaçao. VerAutomation realiseert voor MESC de diverse paneelbouw en besturingstechnische werkzaamheden.